Hungarian (formal)English (United Kingdom)

 egyebkezelesek

Svédmasszázs

Ez a sokak által ismert masszázsfajta alapja a gyógy-masszázsnak, és a szegment-masszázsnak.
A kezelés krémmel kb. 1 óráig tart, amely magában foglalja a hát, láb, vállöv és az arc masszázsát is. A simítás, gyúrás, dörzsölés és ütögetés technikájával a svédmasszázs alkalmas salaktalanításra, javítja a szövetek vérellátását, a bőr rugalmasságát, feszességét. Jótékonyan hat az ízületekre és a csontrendszerre. Az izomzat teljesítőképessége fokozódik, a görcsös tónusú izmok feszültsége csökkenthető. A kiválasztás fokozódik, az idegrendszer harmonizálódik. Konszenzuális hatásának köszönhetően az egyik oldali végtag masszírozása hat a másik oldali végtagra is (például lábsérülések esetén alkalmazható).
Regenerálja a szervezetet.

gekko

Nyirokmasszázs

Egy gyöngéd masszázs, melynek elsődleges feladata a nyirokkeringés élénkítése, ezáltal a test salaktalanítása, méregtelenítése. A szív irányába ható körkörös mozdulatok segítségével az ödémák kiürülés fokozható, megszüntethető a nyirokfolyadék pangása, a testben lévő gyulladások csökkenthetők Kiválóan alkalmas az immunrendszer erősítésére. Műtétek, sérülések utáni kezelések része lehet, mivel segíti a test regenerálódását.
A kb. 1-1,5 órás masszírozás alatt a kezelt személy teljes nyugalomi, relaxált állapotban töltődhet fel.

gekko

Kezelés Immunotic géppel

Minden információt a következő elérhetőségen megkaphatsz.
www.immunotic.hu

gekko

Fül-akkupunktúrás kezelés

Az emberi fül egy mikrorendszer, vagyis minden szervnek megvan a fülben történő leképezése. A NADA 5 pont szúrásával az alábbi hatások érhetők el. Segít a méregtelenítésben, az álmatlanságban szenvedőknek, nyugtatja az idegrendszert, fájdalomcsillapító.  Támogatja a különböző függőségektől szabadulni vágyók terápiáját, így például dohányzás, túlzott alkoholfogyasztás leszokásánál, fogyás esetén.

gekko

 
Joomlaportal Facebook Box