Hungarian (formal)English (United Kingdom)
Gondolatok azok erejéről
Written by Gál Judit   
Sunday, 13 January 2013 15:49

A képzeletünk erejéről

Már nagyon sok ember kapott tőlem Ma-uri masszázst, és talán mondhatom, mind más, és más volt. Mindenki másfajta élményekről számolt be. Hogy mindez minek is tudható be? Nagyon összetett dolog. Mindannyian mások vagyunk, és folyamatosan változunk. Más-más gondolatokat teremtünk.

Talán ez a legfontosabb különbség közöttünk az eltérő masszázsélmények tekintetében. Éppen ez hívja fel a figyelmemet arra, hogy próbáljak vigyázni a gondolataimra, így az általam megteremtett világra is.

 
Karácsony 2012
Written by Gál Judit   
Saturday, 22 December 2012 15:50

Nagyon jó érzés tapasztalni az emberek felfokozott szeretetét Karácsony táján. Sokan próbálják szebbé tenni mások-akár ismeretlen emberek-   ünnepét. A fagyos napokokon különösen fontos, hogy nemcsak magunk, de mások lelkét, szívét is melengessük. Köszönöm az ajándékokat ,a segítséget azoknak akik adtak, és köszönöm azok tanításaitt akik kapták.

Áldott Karácsonyt Kívánok Minden Léleknek!

 
Megtapasztalás
Written by Gál Judit   
Friday, 07 December 2012 18:36

Masszázsaim alkalmával mindíg kapok valamilyen megtapasztalási élményt, de a mai masszázs különösen fontos volt számomra több szempontból is. Az élmény nemcsak technikai továbbfejlődésemet szolgálta, de megerősített abban, hogy az utamon vagyok. Köszönöm az élményt, és ami ennél is fontosabb, hogy Valakit hozzásegíttem ahhoz, hogy saját magát gyógyítsa.

 
Érintés
Written by Gál Judit   
Thursday, 06 December 2012 16:31

Kedves Olvasó!

Blogjaim írásával célom nem csupán  információáramoltatás, talán fontosabb a lelki megerősítés.

Nem mondok újat, ha arról írok, hogy minden embernek szüksége van érintésre. Arra, hogy odafigyeljnekenet rá, hogy szeressék. Az érintés és a figyelem iránti "éhséget" a pszichológia szrókoknak nevezi. Sztrók lehet bármi, ami az odafigyelést a másik ember jelenlétét nyugtázza. Lehet fizikai érintés, egy pillantás, egy gesztus. Az ember életének minden szakaszában fontos, hogy kapjunk sztókokat,de különösen fontos csecsemő-és kisgyermekkorban. Számos tanulmány bizonyítja, hogy ha az újszülöttek nem kapnak elegendő érintést nem fejlődnek megfelelően.

Egyszer egy idősebb hölgy, aki miután megmaszíroztam azt mondta: "20 éve nem érintettek meg így".  Akkor döbbent rá-nemcsak ő, hanem én is- milyen elzárkózva, elszigetelten, nem együtt, csak egymás mellett élnek férjével, családjával. És látom ezt azóta is mindenfelé. Csak rajtunk múlik tudunk-e adni!

 
<< Start < Prev 1 2 Next > End >>

Page 2 of 2
Joomlaportal Facebook Box